Leppoisaa leirintää Lahdessa

Herrasmannin leirintä- ja ulkoilualue sijaitsee Lahdessa Ahtialan kaupunginosassa puhdasvetisen Alasenjärven rannalla. Meillä on vaunuille ja autoille 34 sähköpaikkaa, mutta myös telttailijat ovat lämpimästi tervetulleita. Lisäksi alueella sijaitsee kolme vuokrattavaa, vaatimatonta mutta siistiä mökkiä, jotka on tarkoitettu kahdelle hengelle. Alueella toimivassa kahviossamme on tarjolla kahvia, jäätelöä, makeisia, mehua ja pientä purtavaa. Kahvio toimii myös infopisteenä, josta saat tietoa, ohjeita ja vinkkejä onnistuneen karavaanariloman viettoon.

Sauno ja ui

Saunoja meillä on leirintäalueella kolme, joista kaksi on öljylämmitteistä ja yksi puulämmitteinen. Leiriytyjille sauna on lämmin joka ilta ja kuuluu yöpymishintaan. Lapsillekin sopivassa uimarannassamme voi polskia aurinkoisella säällä vaikka koko päivän. Saunoja vuokrataan myös yksityiskäyttöön; esimerkiksi polttariporukoille, yrityksille ja yhdistyksille ja ihan vain henkilöille, jotka haluavat nauttia saunomisesta ja uimisesta kauniin luonnon ympäröimänä. Yleiset saunavuorot ovat keskiviikko, lauantai ja sunnuntai. 

Vietä kesäkausi karavaanaillen

Herrasmanni on avoinna toukokuun puolesta välistä syyskuun puoleenväliin.
Lisätietoa saat Hinnastot- ja aukioloajat -sivulta tai ottamalla yhteyttä. 

Tervetuloa viettämään lupsakkaa leirielämää Lahteen!

Liiku ja urheile

Herrasmannin leirintä- ja ulkoilualueella on kaksi lentopallokenttää, jossa voit pelata esimerkiksi kiihkeän beach volley -matsin joko omien kavereidesi tai uusien tuttavuuksien muodostaman joukkueen kera. Kahviostamme saa lainata ulkopelejä kuten petanque, mölkky, ja kroketti sekä myös kori- ja lentopalloja matseja tai harjoittelua varten. Lähistöllä on koiraranta, joten myös lemmikkimatkaajien tarpeet on huomioitu.

Löydät meidät myös Facebookista.Facebook